Na het succes van voorgaande jaren, gaan middelbare scholen opnieuw de strijd aan tijdens de Battle of the Schoolbands 2017. Schoolbands uit Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk zullen vrijdag 8 december in Kompleks met elkaar strijden om de titel Schoolband van het Jaar.

Iedere schoolband mag zich met zowel een cover en een eigen nummer inschrijven. Na een selectie gaan maximaal zes bands door naar de coaching rondes. De groepen krijgen elk een coach afkomstig uit de popwereld en conservatorium geschoold, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen werken aan hun de repertoire voor de Battle.

De Schoolband van 2017 wint een echte gig in een voorprogramma bij Cool in Heerhugowaard.

Groepen kunnen zich tot vrijdag 13 oktober inschrijven bij de muziekdocent van hun eigen middelbare school. Fans, groepies, vrienden en familie zijn op 8 december vanaf 19.00 uur welkom in Jongerencentrum Kompleks aan de Beukenlaan 1 in Heerhugowaard. Toegang voor de Battle of the Bands is gratis, maar wees op tijd want vol = vol.
Pin It
Bekeken: 2979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/