Alkmaar Centraal


Huis van de Wijk De Alkenhorst in De Hoef biedt inwoners van Alkmaar West elke twee maanden de kans om aan een groter publiek reisverhalen te vertellen aan de hand van prachtige foto's.

Zondag 15 oktober is de beurt aan Carla Baas. Zij bezocht drie keer familie in Brazilië en fotografeerde vooral prachtige natuurgebieden. “Onze zoon trouwde in 2008 met een Braziliaanse vrouw in Campinas. Ik bezocht Brazilië voor het eerst en ging mee op huwelijksreis naar Ilha Grande. Op dit eiland zijn geen wegen; alles gaat per boot."

"Inmiddels zijn wij ‘thuis’ in São Carlos, zo’n 250 km van São Paulo, waar zij wonen", wijdt Carla uit. "In de jaren erna bezochten wij het beschermde natuurgebied rond Bonito, waar je alleen onder begeleiding in kunt. We bezochten stranden in het noorden, waar dieren zoals toekans, aapjes, reuzenspinnen en gordeldieren voorbij komen in een vaak exotische omgeving.”

De presentatie duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Toegang kost 3,50 euro, inclusief koffie of thee. Meer informatie via dealkenhorst.nl. Het volgende reisverhaal met foto's is op 26 november. Er worden nog fotografen met reisverhalen gezocht voor 2018.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl