Alkmaar Centraal


De Stadsambassade Alkmaar organiseert samen met Bibliotheek Kennemerwaard voor de tweede keer een serie workshops van Alkmaarse ondernemers, die succesvol en inspirerend zijn op hun vakgebied en een waardevol netwerk hebben in de stad.

De workshop 'Verhelder je Why!' is tweeledig en wordt gegeven op dinsdag 17 oktober en dinsdag 28 november. Joyce van der Poel en Veronique Wanst van Verhelder Talent leren je die dagen waaróm je iets doet. Het is namelijk niet je dienst of product dat echt onderscheidend werkt; dat ben je zelf, inclusief je drijfveren.

In deel twee maak je een goed verhaal. Joyce en Veronique helpen je om je idee te vertalen naar een concept. Aan het eind heb je een korte persoonlijke pitch die je wanneer dan ook uit de mouw kan schudden.

De workshops in bibliotheek Alkmaar Centrum zijn bedoeld voor ondernemers, vertegenwoordigers van maatschappelijke initiatieven en organisaties, actieve burgers en natuurlijk ook studenten. Er is ruimte voor 20 deelnemers per keer.

Kosten zijn laag gehouden, namelijk (incl. btw)  35 per workshop, met 10 euro korting als je ze alle acht boekt. Aanmelden kan via workshops.stadsambassadealkmaar.nl.  Voor meer informatie kun je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl