Op vrijdag 6 oktober presenteert Theater De Vest de 'Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt'. De show van Theater Artemis / Bontehond is een soort Monty Python voor kinderen van 8 tot 12 jaar, zonder beloften over een soepel verloop.

‘Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt’ lijkt nog het meest op een luchtkasteel; niks en alles tegelijkertijd. Verveel je kostelijk met een artiest die niet op mag, een portier die op zoek is naar zichzelf, een ogenblikje dat struikelt, een detail dat over het hoofd gezien wordt en een volgend moment dat niet komt.

Deze eerste jeugdregie van Jetse Batelaan toonde meteen al zijn voorliefde voor beeldend en ontregelend theater en was een internationaal succes. Het stuk, dat nu nog één keer te zien is met de originele cast, won in 2005 de Gouden Krekel: “Deze voorstelling steelt het hart van het publiek. Én dat van de jury”, was het oordeel.

De voorstelling begint om 19:30 uur en kost 9,50 euro, inclusief limonade en garderobe, exclusief transactiekosten. Kaartjes zijn te koop via theaterdevest.nl. (foto: Joep Lennarts)
Pin It
Bekeken: 2638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/