Alkmaar Centraal


Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Alkmaar en VluchtelingenWerk Nederland organiseren op woensdag 11 oktober een ontmoetingsdiner om vluchtelingen en mensen die bij hen in de buurt wonen bij elkaar te brengen. Er is ook live muziek van Orchestre Partout. Deze band bestaat uit (voormalige) vluchtelingen en zingt in Farsi, Dari, Uyghur, Arabisch en vele andere talen.

Het diner is onderdeel van het Nationaal Integratiediner. Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakbedrijf Asito dat meer dan 100 nationaliteiten in dienst heeft.

Restomanager Wanda Nieste: “De doelen van het Nationaal Integratiediner liggen dicht tegen de ideeën van Resto van Harte. Laten we vooral verschillen vieren: verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen. Daar heeft iedereen baat bij."

Het programma start om 17.30 uur en het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn 7 euro voor het driegangendiner. Graag van tevoren reserveren via restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Ook kinderen zijn van harte welkom.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl