'Fotografeer en zie meer' is een maandelijkse activiteit van Kunstuitleen Alkmaar waarbij hobbyisten zich door een kunstwerk kunnen laten inspireren voor een eigen foto-kunstwerk. Voor oktober is dat het werk ‘Kommetjes in blauw’ van Hella Maas.

De bedoeling is dat fotografen zich laten inspireren door het kunstobject en daarmee aan de slag gaan in de wijde wereld. Binnenshuis of buiten in de natuur, het maakt niet uit waar. Een deskundige jury kiest elke maand de mooiste foto met een verbintenis aan het object.

Iedereen kan tot 1 november een foto insturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle resultaten zijn in de maand november te zien in Kunstuitleen Alkmaar aan de Bergerweg 1.
Pin It
Bekeken: 2473x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/