Vrijdag 13 oktober opent IJsbaan De Meent haar deuren voor het grote publiek. Tot en met zondag 18 maart 2018 kan er weer volop geschaatst worden op de Alkmaarse halfoverdekte 400-meterbaan en in de overdekte ijshal. Olympische sporten als langebaan schaatsen, shorttrack, kunstrijden, ijshockey, maar ook curling, biatlon en bobsleeën staan op het programma.

Alkmaar Sport, het jonge en innovatieve sportbedrijf van Alkmaar, zorgt ervoor dat schaatsers niet naar Zuid-Korea hoeven af te reizen om de Winterspelen te ervaren. Dicht bij huis zijn de komende maanden de Winterspelen 'in het klein' te beleven.

Nieuw dit jaar op De Meent is biatlon; schaatsen en schieten. Het hoogtepunt presenteert de ijsbaan in februari. In die maand staat voor het sportcomplex namelijk een meters hoge bobsleebaan, waar bezoekers de bobstart in het écht kunnen ervaren.

Vrijdag 13 oktober viert  De Meent een feestje, waarbij  bijzonder nieuws wordt onthuld, en natuurlijk viert de ijsbaan dit feestje mee. IJsbaan De Meent opent haar deuren van 19.30 tot 21.00 uur. Deze avond is de entree geheel gratis. Meer informatie is te vinden op demeentalkmaar.nl. (foto: Renata Jansen)
Pin It
Bekeken: 3412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/