De Waagtoren was donderdagavond het toneel van een bijzondere voorstelling.

Waar Karavaan vorig jaar al de handen op elkaar kreeg met een invasie van buitenaardse wezens wist het ook dit jaar weer te verrassen met MOED. Met open mond, en soms met kriebels in de buik, volgde het publiek één van de dansers die ondanks de stevige wind de afdaling van de Waagtoren inzette.

Vervolgens kreeg ze halverwege gezelschap van drie andere dansers om zo de gevel van de Waag te transformeren tot verticale dansvloer. Torenhoge backflips en duizelingwekkende salto’s zorgden voor een visueel spektakel met muziek en licht speciaal gemaakt voor Alkmaarse voorstelling.

Aan het einde terecht beloond met een daverend applaus. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte er een fraaie fotoreportage van die te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/