Gouden Dagen Alkmaar-Noord heeft zaterdagmiddag 7 oktober een echte Alkmaarse wens van Bets Bronsveld kunnen vervullen: gezamenlijk Alkmaar Ontzet vieren met een zuurkoolmaaltijd.

Er zijn vele ouderen die zich verbonden voelen met Alkmaar en Alkmaar Ontzet, maar niet meer in gelegenheid zijn om dit in de stad te vieren. Daar moest verandering in komen vond Bets en samen met Gouden Dagen Alkmaar-Noord organiseerde zij twee zuurkoolvaarten.

Door Bak Reizen werden 80 senioren opgehaald bij wijksteunpunt De Hofstaete en gebracht bij het Accijnstorentje, waar zij werden opgewacht door de bemanning van Alkmaar Cruises. Aan boord van de Amalia werd het Stedenlied Alkmaar luidkeels meegezongen, er werd gesmikkeld en getoost.

De sfeer aan boord was optimaal. Zeker toen de door Harvey’s BBQ bereide overheerlijke zuurkool met worst werd geserveerd. Bets straalde de hele middag en genoot intens. Zij hoopt dat door haar wens er structureel een Alkmaar Ontzet viering voor ouderen wordt georganiseerd.

Gouden Dagen Alkmaar-Noord heeft deze wens kunnen vervullen door de royale donatie van de Pius Stichting, Bak Reizen, Alkmaar Cruises, Harvey’s BBQ, de 8 October Vereeniging en de inzet van onze gouden vrijwilligers. (Foto:  Luciënne van der Stouwe)

 
Pin It
Bekeken: 2385x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/