Alkmaar Centraal


Op 7 oktober vond in Heerhugowaard de eerste regionale plaatsingswedstrijd voor het NK teams plaats. Teams van verenigingen uit Noord-West Nederland  lieten hier in de C, D en E klasse hun oefeningen zien. Triffis had op deze wedstrijd 1 E team, 2 D teams en 3 C teams aan de start.

In de E klasse sprong het jonge E6 team, Jente Weidemaar, Laura van Mullekom en Sterre  Bakker. Hun teamgenoot Samuel Musters kon deze wedstrijd helaas niet meespringen waardoor zij zich geen foutjes konden veroorloven, maar het resultaat was gelukkig zilver.

In de D klasse sprong Triffis D4 met Lina Uljee, Alieke van Heerde, Daphne de Groot en Tessa van Mullekom met ruim 7 punten voorsprong naar goud. Zij werden gevolgd door Triffis D5 met Jorja Visser, Mayra Glas, Danique Jansen en Julian Bakker die in deze klasse het zilver behaalde.

In de hoogste regionale C klasse sprong Triffis C1 met Madelief Wijkstra, Janneke de Groot, Elianne van Heerde en Thalissa Wijkstra (9 jaar oud en de hoogste wedstrijdscore van de dag met 87,5 punten) en vol overtuiging naar goud.

Triffis C2 met Gwen de Geus,  Indy Metzelaar, Jara van Graafeiland en Lianne Strijbis bemachtigde het zilver. Triffis C3 met de jarige Björn Dijkstra,  Kevin Dupuy, Eline van de Wal en Lyana Jongkind eindigde net buiten het podium op de vierde plaats.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl