Alkmaar Centraal


Zaterdagavond ontvingen de DAW-mannen het eerste van DJK-ZAR uit Amsterdam in de Hoornse Vaart. De Alkmaarse waterpoloërs hoopten de goede competitiestart een vervolg te geven in deze derde wedstrijd, maar dit bleek niet zo gemakkelijk. Na een 0-3 achterstand werd het uiteindelijk nog 6-6.

Al vanaf het begin speelde DAW rommelig en werden veel kansen gemist. Uit een overtalsituatie maakte DJK het enige doelpunt van de eerste periode. In de tweede bouwden de Amsterdammers deze voorsprong zelfs uit naar 0-3.

Pas toen wist DAW iets terug te doen. Via scores van Max Noordanus en Daan Happe werd de achterstand teruggebracht naar 2-3. De wedstrijd was in het voordeel van de thuisploeg gekanteld, maar toch werd het aan het eind van de derde periode nog 2-4.

De achterstand werd in het laatste part al snel ongedaan gemaakt en zelfs omgedraaid naar een voorsprong van 5-4. Die stand werd echter al redelijk snel weer gelijk getrokken door DJK, waardoor het extra spannend werd. Met nog één minuut te gaan leek Jeroen Fennema de wedstrijd te beslissen met een rake strafworp, maar het verzet van de Amsterdammers bleek niet gebroken en slechts 17 seconden voor tijd kwam alsnog de gelijkmaker voor 6-6.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl