Alkmaar Centraal


Donderdag 19 oktober openen om 15.30 uur burgemeester Piet Bruinooge van Alkmaar, Bert Blase van Heerhugowaard en Jan Hoekema van Langedijk de vierde MatchMarkt van Stichting De Waaier.

De tiende editie is voor de hele regio en daarom vindt deze plaats waar de drie gemeenten elkaar raken: Bredewijn Kantoormeubelen in het meest noordelijke puntje van bedrijventerrein De Beverkoog.

De MatchMarkt zorgt er voor dat maatschappelijke organisaties en bedrijven uit  Groot Alkmaar op een leuke gemakkelijke en leuke manier manier samenkomen om goeds doen voor hun omgeving.

Meer dan 200 deelnemers van organisaties doen mee aan de MatchMarkt. Zij zoeken pro deo kennis, materialen en vrijwillig helpende handen. Dit doen ze vaak op een leuke en ludieke manier, zoals met creatieve uitdossingen. De rond 150 vertegenwoordigers van de bedrijven bieden op hun beurt ‘om niet’ aan wat maatschappelijke organisaties nodig hebben.

De handel vindt plaats tussen 15:30 en 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op de-waaier.nl. Bekijk ook de aftermovie van de MatchMarkt 2015 onder 'publicaties'.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl