Tijdens de Wereldkampioenschappen judo voor veteranen heeft Linda Klaver een bronzen medaille behaald in de klasse 30 tot 34 jaar -78kg.

De trainster van de Alkmaarse judoclub Randers verloor helaas haar eerste partij tegen een Franse judoka, waardoor een finaleplaats onbereikbaar was geworden. Linda herpakte zich vervolgens prima en versloeg met twee waza-ari’s een Slowaakse tegenstander, waarna ze in de volgende partij de Engelse Delaney met ippon voor een uchi-mata versloeg.

In de partij om het brons stond de lange Duitse judoka Claudia Straub te wachten. Klaver was echter niet van plan het brons te laten glippen en had aan het begin van de partij duidelijk de overhand. Een aanval met opnieuw uchi-mata werd door de Duitse geblokkeerd, maar binnen een split second werd er gevolgd met een beenworp. Deze werptechniek werd gewaardeerd met een waza-ari, waarna de partij zonder risico’s te nemen uitgejudood werd en de bronzen plak binnen was.
Pin It
Bekeken: 3701x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/