Alkmaar Centraal


Alkmaar Sport sluit de herfstvakantie af met een sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 27 oktober kunnen alle dreumesen van 0 tot 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in Sportcomplex De Meent. Twee uur lang kunnen zij al hun energie kwijt in de Topsporthal van het complex.

Het belooft een extra leuke ochtend te worden. Springen, klauteren, kruipen, ballen en rennen. Dansen en op de foto met mascotte Freddy Fit, veel muziek en sportieve spelletjes onder actieve begeleiding van een ervaren ALO vakleerkracht.

Elk kind mag zijn/haar eigen loopfiets meenemen, want er wordt deze keer een fietsparcours uitgezet. Bovendien is fietsinstructeur Herman Schenk van Sportpaleis Alkmaar uitgenodigd om de kinderen te begeleiden bij uitdagende fietsspelletjes. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Het programma is van 10:00 tot 12:00 uur. De kosten bedragen 4 euro per kind bij online voorinschrijving, anders 5 euro. Per kind heeft één begeleider gratis toegang; extra begeleiders betalen 1,50 euro per persoon. Ter plaatse is wat te drinken te koop bij de bar. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u terecht op alkmaarsport.nl/dreumessport.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl