Alkmaar Centraal


Op zaterdagmiddag 14 oktober organiseert Het Slimste Huis Alkmaar het publieksevenement ‘Duurzaam gezond thuis’. Op deze themadag zijn de verschillende leveranciers/partners van het Slimste Huis aanwezig met productpresentaties. Daarnaast zijn 17 er andere organisaties met informatie over een gezonde lifestyle.

Bij duurzaam denken we vaak aan isoleren, zonnecellen, energie besparen, gebruik van LED verlichting enzovoort. Dat er duurzame oplossingen zijn als het gaat over zelfredzaamheid, zelfstandigheid en kwaliteit van leven is een minder bekend aspect van het begrip duurzaamheid. Daarom gaat het Slimste Huis Alkmaar aandacht besteden aan deze duurzaamheid.

Het Slimste Huis is er voor de promotie van alle innovaties om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. Duurzaam gezond thuis betekent dat er keuzemogelijkheden zijn. Niet vergrijzen, maar vergroenen. Een groene gezonde leefstijl, een groen gezond binnenklimaat van de woning en groene handige techniek voor slim en duurzaam wonen.

Bezoek het Slimste Huis op zaterdagmiddag 14 oktober van 12:00 tot 17:00 uur, voor alle duurzame en/of gezonde oplossingen en een aantal interessante lezingen. Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op slimstehuisalkmaar.nl

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl