Alkmaar Centraal


In de nacht van 28 op 29 oktober stelt Alkmaar Sport twee van haar accommodaties open voor de Wintertijd Challenge, de sportieve uitdaging die plaatsvindt tussen 02:00 uur zomertijd en 02:00 uur wintertijd.

Deelnemers kunnen kiezen of zij willen zwemmen, schaatsen of bootcampen. Wie mee wil sporten wordt om een bijdrage gevraagd; deze kun je bij elkaar sparen door sponsors te zoeken. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren en komt ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.

Alkmaar Sport stelt zwembad Hoornse Vaart beschikbaar voor de sporters, die gedurende een uur in het 50-meterbad hun banen willen zwemmen. Ook ijsbaan De Meent wordt geopend. Hier kun je schaatsen op de 400-meterbaan of bootcampen op het middenterrein. Dit alles onder begeleiding van de vrijwilligers van Alkmaar Sport.

Deelnemen is gratis, maar een donatie van minimaal 15 euro voor Spieren voor Spieren is wel verplicht. Deze bijdrage, en de bijdrage van eventuele sponsoren, kan worden voldaan via spierenvoorspieren.nl. Meer informatie is ook te vinden op hoornsevaart.nl/wintertijdchallenge en demeentalkmaar.nl/wintertijdchallenge.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl