Alkmaar Centraal


Ook dit jaar organiseert de gemeente Alkmaar een sportverkiezing. De sporter, sportploeg, het sporttalent, de sportcoach en de aangepaste sporter van het seizoen 2016-2017 worden vrijdagavond 15 december in Sportpaleis Alkmaar in het zonnetje gezet. Ook wordt er een waarderingsprijs in de Alkmaarse sport toegekend.

“Sport is voor veel Alkmaarders een belangrijk deel van hun leven. Sport is gezond voor je lijf, sport leert je grenzen te verleggen en sport verbindt mensen. Daarom wil Alkmaar ook Sportstad zijn. Elk jaar wil de gemeente zijn waardering uitspreken naar sporters die bijzondere prestaties geleverd hebben. Ik roep daarom bij deze iedereen op om de goed presterende Alkmaarder, of Alkmaarse sportvereniging te nomineren voor deze verkiezing,” vertelt wethouder Sport, Pieter Dijkman (VVD).

Sporters kunnen genomineerd worden in de volgende categorieën: Sportman/-vrouw, Sporttalent, Sportploeg, Sportcoach, Aangepast sporter, Waarderingsprijs in de Alkmaarse sport. De genomineerde dient woonachtig te zijn in de gemeente Alkmaar of uit te komen voor een Alkmaarse sportvereniging of –club. Daarnaast dienen de prestaties geleverd te zijn tussen 1 november 2016 en 31 oktober 2017.

Een jury zal in november per categorie tot een selectie van drie genomineerden komen. Tijdens een wervelende avond in Sportpaleis Alkmaar zullen vervolgens op 15 december de winnaars bekend gemaakt worden. Nominaties kunnen tot 1 november 2017 gemaild worden naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of kijk op www.alkmaarsport.nl/sportkampioenen voor meer informatie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl