Alkmaar Centraal


Woensdag, op de Dag van de Duurzaamheid, is de eerste pop-up store Duurzaamheid in Alkmaar feestelijk geopend. Daarbij waren aanwezig onder andere wethouder duurzaamheid Jan Nagengast en Bertje Doperwtje.

De winkel aan de Gedempte Nieuwesloot is tot en met zaterdag 23 oktober open voor wie informatie zoekt over energiebesparing, afval scheiden en  duurzamer leven. Er zijn bijna iedere dag wel activiteiten, georganiseerd door de gemeente, Stadswerk072, HVC en het Duurzaam Bouwloket. Kijk voor het volledige programma op pers.alkmaar.nl.

Een kleine greep: donderdag 12 oktober om 19:00 uur is het Startevent van het Klimaatstraatfeest, een landelijke wedstrijd rond energiebesparing. Dinsdag de 17e is er een informatieavond van Alkmaar Energie over investeren in duurzame energie en vrijdag de 20e is er een Fairtrade middag. Kijk voor het hele programma op pers.alkmaar.nl.

Een speerpunt van de gemeente rond duurzaamheid is bewustwording creëren. Jan Nagengast: "Als gemeente hebben we hierin een belangrijke voorbeeldfunctie en willen we mensen graag informeren en faciliteren. Daar is deze pop-up store een goed voorbeeld van. Kom dus langs!"

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl