Donderdag 19 oktober wordt er een gezamenlijk Benefietdiner georganiseerd door Alex van Oosterwijk en Stichting Michael-Wings in Restaurant Koekenbier te Alkmaar. Naast het diner en fantastische optredens van de 9-koppige groep Back in the Groove en 'The Voice' zangeres Melissa Janssen, tevens ambassadrice van Michael-Wings, is er ook een loterij met mooie prijzen. Entertainer Tom Sligting presenteert de avond.

Alex Van Oosterwijk gaat voor de tweede keer de Kika Marathon in New York lopen en heeft ook veel affiniteit met Stichting Michael-Wings. Het idee van  de Alkmaarder om voor beide stichtingen een Benefietdiner te organiseren werd direct omarmd. De opbrengst zal 50-50 worden verdeeld.

Mooie prijzen kunnen worden beschikbaar gesteld voor de loterij en ook sponsors worden in de gelegenheid gesteld om op de avond hun donatie te overhandigen.

Michael Kenniphaas werd voor leukemie behandeld in het VuMC in Amsterdam. Hij kon daar niet met zijn eigen laptop internetten en miste het contact met familie, vrienden en klasgenoten. In 2005 overleed hij op pas 18-jarige leeftijd, voordat die wens in vervulling ging. Zijn ouders, vrienden en vrijwilligers richtten daarna Stichting Michael-Wings op om zijn wens alsnog te realiseren, en niet alleen in het VuMC. Er is nu een wachtlijst met 52 ziekenhuizen voor internet en vooral hygiënische laptops.

Het benefietdiner bij Koekenbier begint om 19:00 uur, inloop is vanaf 18:00 uur. De geheel verzorgde avond kost 55 per persoon, exclusief lootjes. Er zijn 200 tickets, te koop via ticketkantoor.nl. Kijk op de Facebookpagina van Michael-Wings voor een promovideo.
Pin It
Bekeken: 2924x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/