TenTemPiés zet zijn publiek graag tegelijk aan tot denken en dansen. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan.  Dat doet de Amsterdamse band met Chileens bloed op vrijdag 20 oktober in Podium Victorie.

Met hun eigenzinnige mix van rock, ska, reggae en rumba creëert de Amsterdamse band volksfeestjes van Chili tot China. Inmiddels is hun zelf geproduceerde, derde album 'A Mi Propio Paso' uit.

“Het is een erg persoonlijke plaat geworden”, aldus frontman en zanger Maurino. “We zijn echt op zoektocht geweest naar onszelf, onze identiteit. A Mi Propio Paso, wat vertaald betekent 'in mijn eigen pas',  vertelt over het pad dat we hebben gekozen in het leven, in de muziek, in de liefde. Van de momenten van wanhoop tot aan euforie… Dit werk komt recht uit ons hart en is het resultaat van een bijna negen jaar durende reis die voelt alsof we nog maar net zijn vertrokken.”

TenTemPiés begint om 20:30 uur. Kaartjes kosten 15,50 euro en zijn te koop via podiumvictorie.nl of bij aankomst aan de deur. Let op: Victorie is cashless.
Pin It
Bekeken: 2654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/