Popronde Alkmaar, dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 10 november, heeft zijn programmering bekend gemaakt. Maar liefst 31 acts, waaronder Okke Punt, Peer en EUT zijn op 16 locaties in de stad live te bewonderen.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Sinds 14 september tot en met zaterdag 25 november reizen 141 Popronde acts langs 41 steden door het land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Dit jaar is de organisatie overgenomen door Robin Aret en Claudia van Bakkum. "We hebben dit jaar met veel enthousiasme de organisatie van Popronde Alkmaar mogen oppakken. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle locaties die dit jaar (weer) meedoen en kijken uit naar een goede opkomst. We gaan voor een mooie 12de editie!"

Op 10 november hopen de muziektalenten in de voetstappen te treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Chef’Special. Naast café’s en het poppodium fungeren ook lunchrooms, hostels, winkels en andere bijzondere plekken als podia. Zo doet atelier/kantoor Karavaan die dit jaar voor het eerst mee.

Meer info op popronde.nl. en neem ook een kijkje op facebook.com/AlkmaarPopronde.
Pin It
Bekeken: 3079x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/