In het kader van Dag en Dauw vertonen Paulus Vis en Eva van Baar op dinsdag 24 oktober hun voorstelling 'Muziek in beeld en poëzie' bij de bibliotheek Alkmaar Centrum. De voorstelling bestaat uit klassieke en lichte muziek, die wordt aangevuld en afgewisseld met beelden en poëzie.

Dag en Dauw activiteiten worden in het Alkmaarse centrum voor en door 55-plussers gegeven in Artiance en de bibliotheek aan het Canadaplein. Ze duren van 10:00 tot 11:30 uur en de toegang bedraagt 5 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie via artiance.nl. Wie geen vervoer heeft kan tegen een kleine vergoeding gehaald en gebracht worden. Bel alleen hiervoor Wim Bonfrer via 06–199 505 27.
Pin It
Bekeken: 2632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/