Maandag heeft de gemeente een deel van de dag schoongemaakt in Parkeergarage Karperton. Met aceton zijn chemicaliën verwijderd, die vandalen vrijdagnacht in het trappenhuis hadden gegooid. Dit meldt het NHD. Vermoedelijk is de man die even later stinkend en met brandwonden opdook in Proeflokaal De Boom een van de daders.

Vrijdagnacht is een schot weggebroken en zijn vier blikken chemicaliën weggehaald en in het trappenhuis gegooid. Het spul wordt gebruikt tijdens onderhoud in de parkeergarage. Onder andere wordt een nieuwe vloercoating aangebracht. Er zijn geen beelden of getuigen.

Maar die nacht dook een jongeman op in De Boom en zorgde voor nogal wat onrust, omdat hij zichzelf had opgesloten in de toiletten en er een flinke stank van hem af kwam. De man werd uiteindelijk aangetroffen met zijn handen onder de kraan. Hij was verward en had brandwonden van een primer.

Omdat er geen ambulance wilde komen voor de niet levensbedreigende situatie, sprak de kroegbaas een agent op het Waagplein aan, vertelde hij het NHD. De man was toen maar buiten op de trap gezet met een emmer ijswater, omdat de stank 'niet te harden' was.

Later nog verrichtte de brandweer metingen in de Karperton, maar er bleek geen gevaar te zijn. Zaterdagochtend werden ze weer opgetrommeld door Parkeerbeheer, die nog niet op de hoogte bleek, en hebben ze het trappenhuis enige tijd afgezet. Maandag is schoongemaakt.
Pin It
Bekeken: 4710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/