Gedurende het hele winterseizoen staan alle activiteiten op de ijsbaan in het teken van de Winterspelen in Pyeongchang. Bob de Jong, die als ambassadeur is verbonden aan ijsbaan De Meent Bauerfeind, neemt uiteraard ook deel aan dit spectaculaire winterprogramma.

Op 4 november vanaf 13.00 uur zal Bob de schaatsen onder binden om samen met een aantal voorrijders tachtig ronden te buffelen. Bob zal zijn ervaring en kennis delen en geeft tips en tricks. De middag wordt afgesloten met een ontmoeting met Bob in horecagelegenheid TRCK.

Voordat Bob zich op het ijs begeeft, zal hij tijdens een kinderpersconferentie antwoord geven op alle vragen die een twaalftal kinderen van verschillende basisscholen, ijsverenigingen en schaats- en skeelerschool In Balans uit Alkmaar hem mogen stellen. Deze persconferentie vindt plaats van 12.30 uur tot 13.00 uur bij horecagelegenheid TRCK en is toegankelijk voor publiek.

 
Pin It
Bekeken: 3065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/