Na de onverwacht grote opkomst van vorig jaar, wil de Kapelkerkgemeente ook dit jaar weer mensen uitnodigen voor een gedenkbijeenkomst van overledenen. De bijeenkomst om met elkaar te rouwen om het verlies van naasten vindt plaats op woensdag 1 november en heeft het thema ‘Ruimte voor verdriet’.

Belangstellenden worden gevraagd een foto mee te nemen van de overledene en wie dit wil kan vooraf namen laten noteren, die dan tijdens de dienst worden voorgelezen. Familieleden kunnen dan een kaarsje opsteken.  Dominee Sietse Greving gaat in zijn woord van bemoediging in op oude en eigentijdse uitingen van verdriet en eenzaamheid. Daarnaast worden liederen gezongen, maar is er ook ruimte voor stilte.

De inloop is vanaf 19.30 uur. Aanvang van bijeenkomst is om 19.45 uur. De Kapelkerk van Alkmaar is gelegen aan de Laat 80.

De Kapelkerkgemeente is een jonge snelgroeiende gereformeerde kerk. Zij stellen Jezus Christus en zijn Woord centraal. Actuele thema’s worden steeds benaderd in het licht van de bijbel. Erediensten zijn op zondagmorgen om 10.00 uur. De Kapelkerk van Alkmaar is gelegen aan de Laat 80. Voor meer informatie, bel dominee Sietse Greving (072-2000104) of ga naar gkvalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3526x
https://ee.itk.ac.id/data/