Zondag 12 november wordt het derde benefiet korenconcert voor Stichting Michael-Wings georganiseerd bij Partycentrum Meereboer in Oudorp. Deze keer verlenen Kroegkoor Vrijuit-Zingen uit Wijk aan Zee en De Kennemerduin Singers uit Haarlem hun medewerking. Er wordt ook een grote verloting gehouden.

Stichting Michael-Wings heeft tot doel zoveel mogelijk kinderen en jongeren, die in zorginstellingen zijn opgenomen, van internet en hygiënische laptops te voorzien.

Naamgever Michael Kenniphaas werd voor leukemie behandeld in het VuMC in Amsterdam. Hij kon daar niet met zijn eigen laptop internetten en miste het contact met familie, vrienden en klasgenoten. Michael kwam in actie om dit voor elkaar te krijgen, maar hij stierf in 2005 op 18-jarige leeftijd, voordat dit lukte.  Michael's ouders namen met vrienden en vrijwilligers het stokje over om heel Nederland te voorzien. Inmiddels is het Michael-Wings systeem beschikbaar in 25 ziekenhuizen en 3 zorginstellingen, met een wachtlijst van nog eens 52 ziekenhuizen.

Het benefietconcert in Meereboer begint om 14:00 uur en entree bedraagt slechts 3 euro. Sponsoren zijn van harte welkom. Hiervoor kan men mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bekeken: 2382x