Zaterdag 4 november is weer de landelijke Natuurwerkdag. Stadswerk072 organiseert de Alkmaarse versie op zeven verschillende locaties. De vaste vrijwilligersgroepen van kunnen altijd een extra paar handen gebruiken, dus iedereen die graag de groene vingers uit de mouwen steekt is welkom om mee te helpen.

In de Rekerhout, Oudorperhout en Vroonermeer worden wilgen geknot. De vlindertuin in de Groene Voet wordt winterklaar gemaakt door onder andere hooi af te ruimen en onderhoud te plegen aan de vaste planten.

In de Alkmaarderhout worden het hakhout en de insectenplek onderhouden, en de houtige opslag van esdoorns wordt verwijderd. Ook De Oude Kwekerij en de natuurspeeltuin in Overdie worden winterklaar gemaakt.

Iedere locatie heeft een eigen verzamelplek en locatieleider waar men zich kan melden. De activiteiten starten om 09.30 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur (inclusief lunch). Vooraf opgeven kan ook. Kijk voor meer informatie over bewonersactiviteiten op alkmaardoethet.nl of neem contact op met beheerder F. Oudshoorn via telefoonnummer 14072 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2614x
https://ee.itk.ac.id/data/