Vrijdag 3 november start een nieuwe ronde van de populaire cursus ‘Ik train mijn stad’, een cursus waarin jongeren worden opgeleid tot Citytrainers. Citytrainers organiseren in hun wijk of bij hun sportvereniging sportieve activiteiten en leveren zo een belangrijke bijdrage aan het sportieve karakter van Alkmaar Sportstad.

Citytrainers zijn jongeren tussen de 14 en 23 jaar, die hun sportieve en organisatorische talenten willen gebruiken om andere jongeren in de wijk of bij hun sportvereniging te betrekken bij sportieve activiteiten. Tijdens de cursus volgen de jongeren zes cursusavonden en doen ze praktijkervaring door te helpen bij het organiseren van een sportief evenement.

De cursus is  zeer toegankelijk omdat op praktische en doelgerichte wijze wordt gewerkt aan het versterken van ieders eigen sportieve en organisatorische talent. Wie slaagt voor de cursus ontvangt het Citytrainer certificaat.

Op 3 november wordt in Mare Nostrum in Alkmaar Noord van 18:30 uur  tot 20.30 uur afgetrapt. De overige cursusavonden zijn op 10 en 17 november, en 1, 8 en 15 december.

Jongeren die interesse hebben om deel te nemen aan de cursus kunnen zich nu nog aanmelden. Voor vragen en aanmelden, neem contact op met projectleider Mirjam van der Welle (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-11875674).
Pin It
Bekeken: 2495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/