In Barendrecht was het zaterdagavond een wedstrijd om de aansluiting met de rest niet te verliezen. Alhoewel de kansen er lagen tegen Wiekslag, bleven de DAW-dames uiteindelijk steken op een 2-2 gelijkspel.

DAW nam in het eerste kwart verrassend de leiding. Niemand verwachtte een schot van Saskia Kansen en zo scoorde zij de openingstreffer met een verraderlijke lob. Snel werd de stand weer rechtgetrokken en Wiekslag nam zelfs een voorsprong via een 'man meer' situatie tijdens een tijdstraf voor DAW.  In  de tweede kwart wist DAW bij een overtalsituatie langszij te komen.

Dat 2-2 de eindstand zou worden had niemand verwacht. Beide ploegen kregen nog kansen in de tweede helft van de wedstrijd, maar Wiekslag kwam niet meer tot scoren, vooral dankzij goed verdedigend werk van DAW, dat werd gestimuleerd door de in goede vorm stekende keepster Fanny Bouma.

Daar tegenover scoorde Alkmaarse ploeg echter ook niet meer. De meiden lieten nog niet zien wat ze in hun mars hebben door af en toe besluiteloos te handelen en onnodig balverlies te leiden. Wel bleef de wedstrijd tot de laatste seconde spannend.
Bekeken: 2308x