Op 24, 25 en 26 november organiseren Shuffle Magazine, Bibliotheek Kennemerwaard en Europe Direct de Schrijfmarathon; een dynamisch en gezellig weekend voor jongeren van 18 jaar tot 35 jaar in King’s Inn Alkmaar. 'Schrijf, slaap, herhaal' is het motto. Er is ook een mooie prijs te winnen.

De Schrijfmarathon houdt in lol trappen, workshops volgen, inspirerende mensen ontmoeten, spraakmakende plekken bezoeken, schrijven of vloggen, feest, slapen en eten. Een pittig weekend, maar ook heel gezellig en uiteindelijk heb je veel geleerd en nieuwe vrienden gemaakt, en Shuffle Magazine publiceert je werk en zorgt ervoor dat anderen dat ook doen.

De kick-off op vrijdag is stipt om 17.00 uur en bestaat onder andere uit inspiratiebezoeken. Op zaterdag zijn er workshops rapportage schrijven, creatief schrijven, bloggen, interviewen, vloggen en editen. Daarna wordt er gefeest.

Op de slotdag is het schrijven, schrijven, schrijven en om 18:00 uur wordt afgesloten met de prijsuitreiking. Te winnen is een weekendje weg voor twee naar een Europese stad via SRPS.me. Een verrassingstrip, want je hoort pas op het vliegveld waar je heen gaat.

Deelname is 30 euro inclusief overnachtingen, eten, twee workshops naar keuze, inspiratiebezoeken en ontmoetingen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt meteen een inschrijfformulier en een betaalverzoek. Zodra alles rond ontvang je alle informatie over het weekend.

Meer info op shufflemagazine.nl en op Facebook.  Je kunt ook Ema Najetovic bellen voor meer informatie via 06 – 506 108 51.
Bekeken: 2643x