De Noordeinder Vermaning maakt zich op voor een grandioos optreden
van Marcel Kapteijn & The Raindogs. Op zondag 12 november zal de hitzanger van Ten Sharp samen Sander Schuurman (zang en gitaar) en Nico Dobber (zang en drums) weer zorgen voor een muzikaal hoogstaand, boeiend en passievol concert.

Singer-songwriter Marcel Kapteijn zal samen met The Raindogs (zie foto) een akoestisch optreden brengen met liedjes van zijn album Driftwood. Ook komen een cover en nieuwe, nog nooit vertolkte songs voorbij.  En hij de Purmerender zingt solo 'You', de hit die Ten Sharp wereldfaam bezorgde.

Het optreden begint 15:00 uur, de zaal opent alvast om 14:30 uur. Kaarten van 12,50 euro zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0299-673448. Donateurs krijgen 2,50 euro korting.
Pin It
Bekeken: 2980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/