De winkeldief die gisteren in de Mient in Alkmaar sprong moet het gevoel hebben gehad dat de hele wereld het op hem gemunt had.

De man, die alleen Arabisch leek te spreken,  had iets gestolen bij Topshelf en werd daarom achterna gezeten door de beveiliging. Omstanders en winkeliers deden echter nog een flinke duit in het zakje door ook de achtervolging in te zetten of hard "pak 'm" te schreeuwen. Dat is een onderlinge afspraak tussen de winkeliers, zo meldt het NHD.

Uiteindelijk zag de man geen andere manier om aan zijn achtervolgers te ontkomen dan in het water te springen. Dat de angst er flink in zat bleek wel uit het feit dat hij weigerde uit het water te komen tot hij zag dat de hulpverlening was gearriveerd.

Doordat hij al de nodige tijd in het koude water had doorgebracht waardoor hij onderkoeld was geraakt bleek op weg naar het politiebureau een tussenstop bij het ziekenhuis noodzakelijk .
Pin It
Bekeken: 3360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/