Tijdens de raadsvergadering over de Alkmaarse begroting van 2018 kondigde  Paul Verbruggen zijn afscheid aan. De 57-jarige fractieleider van de PvdA vindt het na twaalf jaar mooi geweest en tijd voor nieuw en jong talent.

De nieuwe fractieleider en lijsttrekker voor PvdA Alkmaar wordt Dàvid Rubio Borrajo, al is dit nog niet officieel bekendgemaakt. De afgelopen vier jaar was de 27-jarige Borrajo fractieassistent en ging hij over ruimtelijke ordening, veiligheid en bereikbaarheid.

In dat licht kan het zeker geen kwaad om Borrajo's profiel op pvdaalkmaar.nl eens op te frissen. Dat profiel is inmiddels zo'n vier jaar oud. Destijds wilde hij zich vanuit de PvdA inzetten voor een open, diverse en veilige gemeente voor iedereen. "Met mijn juridische Europees rechterlijke achtergrond draag ik bij aan de uitdagingen waarmee onze gemeente de komende periode te maken krijgt."
Pin It
Bekeken: 3347x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/