Alkmaar Centraal


Twee mannen zijn aangehouden op verdenking van het ontvoeren en verkrachten van een jonge vrouw eerder dit jaar. Ze was in mei rond 04:00 uur ontvoerd op station Eindhoven en daarna door één van de mannen verkracht in de woning van de ander. Na urenlang te zijn vastgehouden werd ze op de fiets afgezet bij een bushalte in Son en Breugel. De verkrachter zou de 31-jarige man uit Alkmaar zijn geweest.

Het slachtoffer waarschuwde na haar vrijlating de politie. Recent blijkt ze echter onbereikbaar. Ze is ook twee keer niet bij een afspraak voor het doen van aangifte komen opdraven. Vanwege de ernst van de zaak besloot het Openbaar Ministerie de verdachten toch te vervolgen.

De Alkmaarder werd eind oktober thuis opgepakt, meldde de politie vrijdag. Zijn voorlopige hechtenis werd woensdag met drie maanden verlengd.

De andere verdachte, een 45-jarige man uit Eindhoven, meldde zich begin oktober bij de politie. Dit was kort nadat de politie beelden van het tweetal had verspreid, die waren gemaakt op het station. (video: Omroep Brabant)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl