Zondag 19 november presenteert TAQA Theater De Vest, in samenwerking met The International Holland Music Sessions, de Servische violiste Una Stanic en de Nieuw-Zeelandse pianiste Somi Kim. Het duo speelt werken van Poulenc, Boulanger en Strauss.

Una Stanic stond op haar negende al voor het orkest als soliste. En hoewel ze nog geen twintig is, heeft ze al een behoorlijke erelijst met prijzen en internationale concerten. In Alkmaar gaat de violiste samen met Somi Kim op avontuur met minder gespeelde meesterwerken van Francis Poulenc en Lily Boulanger en ook de sonate van Richard Strauss.

Het concert duurt van 12:00 uur tot 13:00 uur en kaartjes kosten 14,50 euro, inclusief koffie of thee. De muzikale zondag kan nog aangenamer worden met een bezoekje aan het Stedelijk Museum. Bij vertoon van het concertkaartje wordt korting gegeven. Ook kan men heerlijk lunchen in Grand Café Klunder, voor slechts 8,50. Reserveren kan via Klunder via 072- 548 98 98, maar ook via taqatheaterdevest.nl. (foto: Photostudio Diznilend)
Bekeken: 2499x