Zaterdag 18 november kun je bij Podium Victorie kiezen tussen een concert van Lucas Hamming en Silent Everything.

Lucas Hamming bracht dit jaar zijn tweede album Luck Is For Suckers uit, met rocknummers die goed zijn ontvangen door fans en liefhebbers. Te horen is een zelfbewuste jongeman van 23 jaar, die een enorme artistieke ontwikkeling heeft doorgemaakt in de amper anderhalf jaar tijd sinds zijn debuut. Hamming's support act is Jasper Erkens.

Iedereen kent Silent Everything onderhand wel. In de grote zaal kun je via hoofdtelefoons luisteren naar drie verschillende kanalen met muziek van muzikanten en dj's. Voor zover bekend zijn van de partij zanger Benjamin Fro en Team Vertraagd, dat favoriete hitjes vertraagd mixt.

Het optreden van Hamming begint om 20:30 uur en kost 18,50 euro. Silent Everything start om 22:00 uur. Enkele tickets zijn 15 euro en er zijn ook groepstickets. Meer info op podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/