Zaterdag 18 november komt Derk Bolt in Van der Meulen's Boekhandel zijn boek 'Ontvoerd' signeren. In het boek beschrijft de maker van het tv-programma Spoorloos op eigen, ironische wijze over zijn ontvoering in Colombia en hoe hij die beleefde. Een waar gebeurd verhaal dat leest als een avonturenroman.

Derk Bolt (geb. 1955) is journalist en tv-maker. Sinds 1995 reist hij over de wereld voor Spoorloos en hij publiceerde de mooiste andere reisverhalen in 'Altijd ergens anders'  en 'Groeten uit Verweggistan'. Zo kwam hij ook nog wel eens in Colombia, vroeger een zeer gevaarlijk land. Dat is nu grotendeels anders. Het is zelfs een feest om te gaan, want de natuur is schitterend en de mensen zijn opvallend aardig.

In juni 2017 ging het er dan toch mis. In een achtergebleven gebied werden Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender van de weg geplukt door een gewapende guerrillero. Ze moesten hun spullen inleveren en te voet mee naar het onherbergzame gebied van de cocaïneboeren. Wat volgde is een spannende week in gevangenschap, met vrees voor hun leven én de vraag of de buitenwereld wel doorhad dat ze waren ontvoerd. Humor en zorgen over thuis houden de mannen op de been, zéker tijdens de extreem zware jungletochten, die hun nog bijna fataal werden.

De signeersessie duurt van 15:00 uur tot 16:00 uur. Het adres van Van der Meulen's Boekhandel is Langestraat 87.
Pin It
Bekeken: 3169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/