Beleef de toekomst tijdens het eerste film- en mediafestival van Alkmaar op vrijdag 24 en zaterdag 25 november. Tijdens #FMF kunnen bezoekers kijken en luisteren naar de nieuwste vormen van film en media, en er zelf mee experimenteren,

#FMF is interessant voor alle leeftijden dankzij een uitgebreid en ambitieus programma vol speelfilms, masterclasses, video art, virtual en augmented reality, interactieve installaties, gaming en workshops voor jong en oud.

Het film- en mediafestival duurt op de 24e van 20:00 tot 23:00 uur en op de 25e van 12:00 uur tot middernacht. Via facebook.com/fmfalkmaar en fmfalkmaar.nl worden updates gegeven en kun je terecht voor tickets en je inschrijven voor workshops, masterclasses en films.

#FMF wordt georganiseerd door Filmhuis Alkmaar, Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard, in samenwerking met Triple, Het Nieuwe Warenhuis, Gemeente Alkmaar en het Victoriefonds.
Pin It
Bekeken: 2416x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/