Alkmaar Centraal


Yvonne Jägers, expert op het gebied van robotica, komt op donderdag 16 november naar bibliotheek Alkmaar Centrum om alles te vertellen over robots. Deze lezing is georganiseerd in het kader van de themamaand Nederland Leest. Biebleden kunnen zolang de voorraad strekt gratis het boek 'Ik, Robot' van Isaac Asimov ontvangen.

Robots worden steeds meer gebruikt en zijn in sommige industrieën allang niet meer weg te denken. Robots worden ook steeds slimmer, mobieler en menselijker. Daar voelt niet iedereen zich prettig bij. Die zorgen worden dikwijls getoond in boeken en films als 'Ik, Robot', en iedereen kent de Terminator films wel.

Jägers duikt in het verleden, vertelt over de huidige robots en werpt een blik op de toekomst. Als kersje op de taart neemt ze een heuse NAO-robot mee, waar je letterlijk mee in gesprek kunt gaan.

De zaal gaat open om 19:30 uur en de lezing start om 20:00 uur. Toegang bedraagt 7,50 en voor bibliotheekleden 6 euro. Reserveren kan op bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of tijdens openingsuren bij de klantenservice (geen cash).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl