Alkmaar Centraal


De laatste vestiging van Topshelf, gevestigd in het voormalige V&D-pand op de Laat in Alkmaar, sluit mogelijk na de uitverkoop in januari zijn deuren, zo meldt de webstie retailtrends.nl. Het personeel zou al geadviseerd zijn ander werk te zoeken.

In april werd de geheel verbouwde winkel nog op feestelijke wijze geopend. Het gereed maken van het oude pand van V&D was een megaklus, maar oprichtster en drijvende kracht Inge van Kemenade had het er graag voor over, ze was destijds op slag verliefd op het pand.

De woordvoerder van Topshelf bevestigt noch ontkent de geruchten. Er zijn wel onderhandelingen gaande zijn met de verhuurder van het pand. De omzet van de winkel ontwikkelt zich wel, maar de huurkosten zijn te hoog, zo meldt een woordvoerder. Onderhandelingen over de huur zijn in andere steden op niets uitgelopen.

In Nijmegen, Arnhem en Groningen zijn daarom eerder vestigingen van Topshelf gesloten. De bedoeling was dat Topshelf acht tot tien warenhuizen in binnensteden zou openen, na het faillissement van V&D.

Hoofddorp en Hilversum zijn ook genoemd als potentiële locaties. Of daar daadwerkelijk vestigingen geopend gaan worden is niet duidelijk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl