Alkmaar Centraal


Zaterdagavond speelde DAW een dramatische uitwedstrijd tegen De Rijn in Wageningen. De Alkmaarse ploeg speelde slordig tegen de lager in de 3e Bondsklasse B gepositioneerde concurrent en leed uiteindelijk met 19-8 een pijnlijke nederlaag.

De wedstrijd begon slecht voor DAW en de ploeg kwam al snel op een flinke achterstand. Aan het einde van het eerste kwart stond de Alkmaarse ploeg al met 6-1 achter.

DAW is duidelijk de goede vorm uit de eerste paar wedstrijden kwijt en speelde weer rommelig en ongeorganiseerd en daar wist De Rijn goed gebruik van te maken. In het derde kwart kon DAW eindelijk wat meer kansen creëren, maar toen schortte het nog aan de afronding. De thuisploeg bleef in de laatste twee kwarten dan ook eenvoudig op de been. De eindstand werd bepaald op 19-8.

DAW Heren 1 zakt na de derde nederlaag op rij verder weg en staat na zes gespeelde wedstrijden achtste in de 3e Bondsklasse B. Grote kans dat een vierde verlies volgt, want de volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen Dolfijn H1, de koploper in de competitie.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl