Ondanks het tegenvallende weer was de door Alkmaar Centraal live uitgezonden intocht van Sinterklaas afgelopen zaterdag weer een groot (kinder-)feest.

Op de Bierkade stonden vele kinderen de stoomboot toe te juichen. Op dat moment konden de kinderen op het Waagplein de live-beelden vanaf de Bierkade volgen op een groot scherm, waardoor ze wisten dat de Sint écht in aantocht was. Een kwartiertje later legde de pakjesboot bij het Waagplein aan en werd de Sint verwelkomd door burgemeester Bruinooge.

Na een tocht door de binnenstad ging de Goedheiligman richting De Mare, waar hij opnieuw werd verwelkomd door vele kinderen. Alkmaar Centraal fotograaf was ook in De Mare en maakte foto's. De volledige reeks is te zien is op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.
Pin It
Bekeken: 2841x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/