Zaterdagavond wisten de DAW dames een goed resultaat neer te zetten in het knusse Bergambachtse zwembad. Ondanks een 2-0 achterstand en wat doelpogingen van de zijde van DAW die op de paal of de lat eindigden, bleven de dames er in geloven en met resultaat.

Nog in het eerste kwart werd de aansluiting gevonden via een “man meer”. Het tweede en derde kwart hielden de ploegen elkaar in evenwicht. De spanning was af en toe groot. Mede door de stand op de ranglijst was het een belangrijke strijd. De DAW dames gingen hier goed mee om.

In  het vierde kwart werd er veel afgedwongen en moest de tegenstander regelmatig aan de noodrem trekken. Uiteindelijk ging DAW goed met de geboden kansen om. De meiden scoorden nog twee keer. Dit was een wedstrijd waarin het goede samenspel weer de boventoon voerde bij het scoren van de doelpunten. Verder werd de “man meer” vier uit vijf keer benut terwijl de tegenstander, mede door goed verdedigen en goed keeperswerk van Britt Weert, er maar twee uit vijf verzilverden.

De eindstand werd 5-7.

Bekeken: 2308x