Afgelopen zaterdag vond in de trampolinehal van Triffis in Sportcomplex de Meent Bauerfeind de tweede plaatsingswedstrijd voor het NK plaats voor teams in de A en B-klasse.

Teams uit heel Nederland lieten hun oefeningen zien. Ook het Alkmaarse Triffis had op deze wedstrijd teams aan de start en dat bleef niet zonder resultaat; het Triffis A1-team met Jimmy Demmers, Roel Teillers en Bo Bet sprong met meer dan 30 punten verschil naar het goud.

Ook het Triffis A2-team sprong een goede wedstrijd en eindigde op een mooie derde plaats. Hiermee plaatst het team, bestaande uit Katie Cowles, Mira Stepanova, Lara Schut, Jordy Mol en reservespringster Marisa Lema Vigo, zich overtuigend voor het NK. In de B4-klasse was het viertal Tess de Vries, Mads Ottenbros, Nick Vonk en Bianca Schuijt-Olie net als vorige jaar weer goed voor goud.

Op 9 december stuurt Triffis totaal acht teams naar het NK trampolinespringen in Oss.
Pin It
Bekeken: 2358x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/