Er is teveel nieuws. Bijblijven lijkt wel een voltijdbaan geworden. Het Zuidelijk Toneel en theatercomplot Orde van de Dag voelen met je mee en bouwen een vuurtoren voor iedereen die verdwaald is in het nieuwslandschap: de Ouds & Nieuws Show 2017. Deze show is op 7 december te zien in Theater De Vest.

Het ene moment pronkt een nieuwsitem bovenaan je tijdlijn en daarna is het alweer naar beneden verdwenen. Orde van de Dag zet de tijd stil en werpt een blik terug op een krankzinnig jaar.

Het gezelschap zet 2017 op een rijtje zodat je met opgeruimd hoofd 2018 in kan. Dat doet het met een waanzinnige nieuwsreconstructie, tot de nok gevuld met scènes, Powerpoints, gedichten, gedachten en liedjes. Het vertelt je hoe alles in elkaar haakt, van Rutte III tot Weinstein, van Catalaanse onafhankelijkheid tot genderneutrale toiletten, en van La La Land tot panda’s. En daarna kan de hele nachtmerrie van echt en 'fake' news opnieuw beginnen.

De Ouds & Nieuws Show 2017 begint om 20:30 uur in de Kleine Zaal. Kaartjes kosten 18,50 euro per stuk, inclusief drankje en garderobe, exclusief fee. Bestellen kan via theaterdevest.nl en aan de balie.
Pin It
Bekeken: 2276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/