Als Ieren iets vieren, mondt dat steevast uit in een onvergetelijk muzikaal feest. Zo ook met kerstmis en al helemaal als de grootmeester van de traditionele Ierse muziek, Fergal Ó Murchú, van de partij is. Op vrijdag 15 december kun je het allemaal beleven in de Grote Kerk van Alkmaar.

Voor ‘Irish Christmas’ brengt Murchú niet alleen zijn eigen legendarische vocale en instrumentale talent mee, maar ook een keur aan Ierse traditionele instrumentalisten op Keltische harp, uilleann pipes en bodhrán, plus een strijkerssectie.

Samen zetten ze een show neer vol vreugde, schoonheid, spirituele diepte en kracht, waarbij publieksfavorieten als ‘Silent Night’ en de ‘Wexford Carol’ niet ontbreken, naast een selectie songs in de traditionele Ierse taal.

Het kerstconcert begint om 20:15 uur en kost 27,50 euro, inclusief garderobe en drankje, exclusief fee. Kaarten zijn te koop via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 3145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/