Dakpannenbedrijf Arie Oud & Zn in Zuid-Schermer heeft woensdag het conflict met de gemeente Alkmaar voorgelegd aan de bestuursrechter, zo meldt het NHD.

Gemeente Alkmaar wil dat Arie Oud de illegaal aangebrachte verhardingslaag verwijdert omdat deze niet zou passen binnen het agrarische bestemmingplan.  "Ik kan niet met de vrachtwagens door het gras rijden, dan sta ik na twee meter stil", aldus Arie Oud jr.

Oud maakt al jarenlang gebruik van een stuk grond naast zijn erf voor de opslag van tweedehands dakpannen. De toerit naar het erf heeft hij verhard zodat de vrachtwagens niet wegzakken en klanten het bedrijf gemakkelijk kunnen bereiken. Het werd jarenlang gedoogd door de gemeenten Akersloot en Schermer.

Maar na de gemeentelijk fusie in 2015 heeft de firma te maken met gemeente Alkmaar en die zette een streep door het jarenlange gedoogbeleid van de voorgaande gemeenten. Op 7 januari volgt de uitspraak van de bestuursrechter.
Pin It
Bekeken: 2640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/