Vrijdag 15 december wordt de achtste kerstwandeling door de Alkmaarse wijk De Mare georganiseerd. De wandeling gaat langs zes locaties, met een verscheidenheid aan voorstellingen.

In De Blije Mare zijn een dansvoorstelling en een interactieve kerstquiz, en in Kinderboerderij De Rekerhout een levende kerststal. Vocal-group Rebounce treedt op bij Scouting Dirk Duyvel, de Montessorischool op het Arkplein vormt een tussenstop en in bibliotheek de Mare vertelt Marieke van den Houten het kerstverhaal.

Onderweg is er nog meer te beleven, zoals muziek van de midwinterhoornblazers in Park Rekerhout, en in de hal van de kerk is er een leuke kerstmarkt.

De start is om 18:30 uur en de wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Voor iedereen is er koffie, thee en chocolademelk. Deelname is gratis, maar graag wel even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5612301. Na aanmelding wordt de startlocatie doorgegeven. De Blije Mare is gelegen aan de Kajakstraat 60 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 3194x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/