Sporters, sportouders en ouders van schoolgaande kinderen weten het al lang; parkeren op of bij de Robonsbosweg is een drama. Voetbalclub AFC '34 heeft al eerder aangedrongen op actie.

De club wordt daarin gesteund door de VVD. De partij vindt dat de situatie onhoudbaar en onveilig is geworden en wil zo snel mogelijk een oplossing.

Verschillende bedrijven, sportverenigingen en een middelbare school zijn gelegen aan de Robonsbosweg waardoor er onvoldoende parkeerruimte beschikbaar is tijdens de piekuren.

De piekuren liggen doorgaans in de avonduren en tijdens het weekend. Wanneer clubavonden, wedstrijden en trainingen van de verschillende sportclubs samenvallen leidt dat tot een parkeerchaos en onveilige verkeerssituaties.

Wanneer het Willem Bleau College dan ook nog een ouderavond organiseert is de chaos compleet. Om die reden is bridgeclub RKABC inmiddels al verhuisd.
Pin It
Bekeken: 2602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/