Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Wie van kakelverse producten houdt kan bij VERS aan de Stationsstraat 41 van Alkmaar terecht. Daar is dinsdagavond namelijk de eerste buurderij van de stad geopend. De gemeente had er al een, die is in Graft-De Rijp te vinden.

De producten die je via Boeren en Buren kan bestellen zijn niet alleen kakelvers, ze komen ook van lokale boeren en producenten. Zo kan je je de beste producten krijgen voor een eerlijke prijs. Wethouder Jan Nagengast mocht als eerste zijn bestelling komen ophalen, ook hij steunt dit initiatief van lokale ondernemers die plannen hebben op het gebied van duurzaamheid.

Kopen van lokale boeren op deze manier scheelt veel transportkosten en is daarom erg duurzaam en belangrijk voor de gemeente Alkmaar. De eerste avond was een groot succes, initiatiefnemer Patrick de Cock wist 61 bestellingen binnen te halen. Er was dus genoeg animo zonder al te veel publiciteit.

Bestellingen kunnen op boerenenburen.nl worden geplaatst. Vervolgens kan de bestelling afgehaald worden bij VERS, waar de leveranciers ook vaak aanwezig zijn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl